• Regular Schedule

    1st & 5th         7:15AM – 8:45AM (90 min)

    2nd & 6th        8:50AM – 10:20AM (90 min)

    3rd & 7th        10:25AM – 12:25PM (120 min) - Lunch

    4th & 8th         12:30PM – 2:00PM (90 min)

             1st Lunch 10:25AM – 10:55AM (30 min) (All A Hall)

             2nd Lunch 10:55AM – 11:25AM (30 min) (Portables, Music Building, ART, ROTC)

             3rd Lunch 11:25AM – 11:55PM (30 min) (All C Hall, COMM, AUTO, Culinary)

             4th Lunch 11:55AM - 12:25PM (30 min) (All B Hall) 


    Early Release Schedule

    1st & 5th         7:15AM – 8:20AM (65 min)

    2nd & 6th        8:25AM – 9:30AM (65 min)

    3rd & 7th        9:35AM – 11:35PM (115 min) - Lunch

    4th & 8th         11:40AM – 12:45PM (65 min)

             1st Lunch 9:35AM – 10:05AM (30 min) (All A Hall)

             2nd Lunch 10:05AM – 10:35AM (30 min) (Portables, Music Building, ART, ROTC)

             3rd Lunch 11:35AM – 11:05PM (30 min) (All C Hall, COMM, AUTO, Culinary)

             4th Lunch 11:05AM - 11:35PM (30 min) (All B Hall) 
     
      
    Printable Copy: